Veckans lunch

I lunchen ingår alltid salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. 95:-

Meny Vecka 46
 

Måndag
Baconspäckad köttfärslimpa med gräddsås
samt kokt potatis.
Örtagårdfiskgratäng samt kokt potatis.

Tisdag
Gyllene stekta raggmunkar med stekt fläsk,
bruna bönor, löksås samt kokt potatis.
Kyckling i sötsursås med ananas, paprika, tomat
samt ris.

Onsdag
Nystekt torskfile med kokt potatis, potatismos, remouladesås samt dillmajonnäs.
Korvstroganoff samt ris.

Torsdag
Oxbringa med rotmos samt pepparrotsås.
Isterband med dillstuvad potatis.
Gulaschsoppa med mjuk bröd.

Fredag
Hotellbarens schnitzel med råstekt potatis samt bearnaisesås.
+ Extra rätt.
Chockladmousse med vispgrädde.

Lunchen serveras

Måndag till Fredag: 11:30 - 14:00