Veckans lunch

I lunchen ingår alltid salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. 95:-

Meny Vecka 20
 

Måndag
Kalops med kokt potatis och rödbetor
Fiskgratäng med räkor och kokt potatis

Tisdag
Gyllene stekta raggmunkar med stekt fläsk
Bruna bönor med löksås och potatis 
Pestobakad koljagratäng

Onsdag
Nystekt torskfile med kokt potatis/potatismos, remouladsås och dillmajonäs
Ugnstekt falukorv

Torsdag
Hotellbarens pyttipanna med stekt ägg
Saffransdoftande fiskgryta med ris

Fredag
Långtidsbakad örtkaffé med potatisgratäng, rödvinsås och bearnaisesås
Fiskrullader i vitvinssås och kokt potatis

Förutom att vi alltid erbjuder en kött, en fisk & en vegetarisk rätt, kan du nu plocka ihop din salladstallrik där du har 20 olika fräscha råvaror att välja mellan + bröd, måltidsdryck & kaffe/te

Lunchen serveras

Måndag till Fredag: 11:30 - 14:00